Kväll

Nu är det kväll. Dagen har varit så där, jag har haft ont i magen och varit mycket trött. Det var trevligt igår men det blev nog ett eller två glas för mycket, är ju inte van vid det nu längre ;). Jag gör nog bäst i att lägga mig.

Innan dess vill jag bara passa på att nämna, som ganska många gånger förr, hur värdefulla relationerna till familj och vänner är för mig. Utan dem vore livet så tomt. Man kan ha alla pengar i världen och vara den olyckligaste i världen.
Vi har en relativt dålig ekonomisk situation för tillfället men vi har också det mest värdefulla i världen! Bastian och relationen till varandra, dessutom har jag min familj och mina underbara vänner. Vad betyder det egentligen med materiella saker och status symboler, lycka? Nej, tillfredställelse vad skulle man värdera högst om något skulle hända någon i ens närhet. Jag hörde en kvinna på radion som sa något mycket klokt: jag har inte tid att träffa min sjuka/döende släkting och spendera tid med dem men jag har i alla fall rena fönster. Värdera dem ni bryr er om högt för vi vet aldrig hur länge vi har dem hos oss. Ibland kanske det är värt att låta smutstvätten ligga och åka och besöka sina föräldrar, syskon eller en vän. Sluta och tråna efter det man inte har och uppskatta det man har. So what om man bara har några tusen lappar över i månaden, så länge man har hälsan och de man älskar omkring sig. Det finns inga pengar i världen som väger upp för ett människoliv, för mig ialla fall. 

Ett klipp som är värt att se. Jag varnar för att det är känsligt!

http://www.youtube.com/watch?v=th6Njr-qkq0

Tillägg är att Eliot har eller ska få ett syskon.

Ha det bra

lite pics


En lite äldre OOOOOOlinda bild! Försökte förgäves att få till en för ett tag sedan.

  Mitt söta hjärta när vi lunchade på KOK!

Trött idag

Så blir det ju när man är uppe halva natten och måste gå upp tidigt. Jo Madde det är dig hon syftade på. Hon fick skicka en liten hälsning via min blogg.
Det var jätte trevligt igår! Nu måste jag plugga lite sen ska jag åka till Jenny och träffa henne och Casper.

Fattar ni!? Jag ska gå och se JESUS CHRIST SUPERSTAR!!! Tack Sanna för att du tänkte på mig och förstod hur j-a glad jag skulle bli!! JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Puss på er!

Morsning korsning

Hej hej! Jag vill hälsa till Sanna och Madde!!! Ha det så bra med allt vad livet har att erbjuda. Stooooooooooooor kram från     Annika.

Fettisdagen

Nu har jag bakat mina chokladsemlor och smakat också, FYI var de mycket, mycket goda. Har även tränat ett jätte roligt pass med en super bra ledare som gjorde det extra skoj. Ska på deras(hon och en till)  pass på lör har jag kommit fram till.

Tänkte bara flika in att ibland skriver jag av mig lite här om olika saker och ibland om personer, jag tror inte, men är inte helt säker men tror inte att dessa personer läser min blogg. Om jag i framtiden skulle beröra någon som läser så antingen tar jag upp det med den personen när vi ses eller skriver jag och lägger det bakom mig alltså glömmer det efteråt så det är ingenting att oroa sig för. Tack för all respons på min blogg!

Idag har det mesta handlat om Viktoria och Daniel (på nyheterna och teven i allmänhet) vilket har varit ganska tjatigt. Undrar just om det inte hänt något annat i världen den 24:e feb. Imorgon är det skola och Lille ska följa med, vi får se hur det går. Efteråt ska vi till Bobas farmor och farfar och äta middag, sen är det hem och plugga för min del.

Boba när vi hälsade på bestefar på hospitalet.

Kompisar! Kul att deras mammor alltid ska sätta dem i soffan och fota!
  Vi har gått för att möta pappa efter jobb, vår framsida.

Boba blev slickad av en mycket vänlig "grisen" :) och resultatet var lite utslag... Men det gick bort efter en stund.

Slutligen en bild från när Boba på egen "stor"stol hemma hos mormor!

Fattar inte

Vad det är med folk ibland. Nåja jag ska inte lägga ner energi på det.
Det har varit sol idag, även om jag suttit inne och pluggat när mamma var ute med Bastian. har jag ändå varit  mycket gladare idag. Bakar semla nu en choklad variant, ska bli intressant och se hur det blir. Ska åka iväg och träna också skönt att bli av med lite aggressioner. Och semla...

Skriver nog sen igen och lägger in bilder.

Hej hopp

Söndag

Idag har vi varit på Burlöv center och jag fick de fina stövlarna av mamma! Yeah! Hon är snäll när hon vill. :)
Kollar efter en overall till Lille med men jag har inte hittat någon. Har ett litet projekt på G, att vi ska börja cykla så snart vädret blir bättre.
Köpte kort på Friskis igår och ikväll blir det träning igen.
Nu är vi hos mamma och pappa och Boba leker hulligan som vanligt, det är ganska kul att se mina föräldrar springa efter honom och säga NEJNEJ, Inte den och mycket annat.

Nu ska jag fortsätta och plugga en liten stund innan jag sticker iväg. Ska lägga in nya bilder snart men tänkte lägga in någon lite äldre bild idag.

                        

Jag och Anders precis när vi blivit. tillsammans!

Irreterad!

Blev för en stund sedan mycket irreterad. Vissa människor ser inte helheten och bryr sig inte om sina vänner på det sättet som de bryr sig om dem. Ena stunden gör vissa något som gör att man ifrågasätter vänskapen (andra också) sen är vissa super gulliga och man får medlidande och man glömmer bort det man störde sig på sen PANG kommer det något obegripligt igen. Se helheten, är det inte viktigast med umgänget och det mysiga, istället för de små detaljerna.

Skriver bara av mig sen är det  bra.

Ha det!
 

Idag

Fick jag sov morgon, skönt. Det lär jag inte få imorgon, dags att gå och lägga sig snart. Var och tränade sen på Burlöv center, såg ett par stövlar på rea som jag VILL ha. Ska ta med mamsen imorgon så kanske hon vill ge mig en gåva :) har ju inte riktigt råd att lägga 400 kr på ett par skor ft.

Kollade Melodifestivalen och mös sen spelade vi alfapet och jag vann två av tre! Gillade EMD ganska mycket och Rigo, Molly sjunger ju jätte bra men låten var så där.

Det känns helt okej ft. vet ej om det är pga den halva vinflaskan jag druckit :). Innan idag mådde jag sådär men träningen botade det iaf tillfälligt. Har jag inte för mycket träningsvärk så blir det träning imorgon med, sen innebandy på mån!

Ha det bra!

Natti

Nu ska jag nanna. Hade tänkt träna imorgon bitti men vete fasiken om jag pallar köra ut i detta vädret.
Idag har jag handlat lite till Boba och sen var vi och hade fredagsmys hos Sanna, bebben i magen, Johan och Apollo, det var jätte mysigt!

Med hjälp av Diana tog jag reda på vad våra namn betyder:

Bastian betyder DEN VÖRDADE
Unni betyder KÄRLEK

Passande va? ;) Kärlek är mitt livsbudskap!

Kärlek!

Hitt' på nått'

Ikväll ska Anders på Hockey på Malmö Arena, jag kan också tänka mig att gå dit någongång faktiskt mest för att det är på Arenan! Jag och Boba ska ha mys men jag har inte riktigt bestämt var. Vi kan ju vara hemma bara vi två, åka till Malmö eller mormor och morfar, kan inte riktigt bestämma mig för jag känner ändå att jag inte bara vill sitta här inne och glo i flera timmar, det gör jag så ofta ändå. Jaja vi får se.

Jag sitter och försöker skriva en mini uppsats för tillfället det går helt okej men jag behöver pausa emellanåt.
Ha´t bra i spa´t

Jo nu var det så att...

Dagen har varit helt okej. Vaknade lite före åtta låg kvar och mös och kollade Vakna ett tag. Åt och gjorde oss iordning för dagens utflykt till Landskrona. Handlade ett mycket gott morotsbröd från kringlan. Kom på när jag var i Häljarp att jag nog skulle ringa och säga till Emma att vi snart var där så att hon visste det. Tur var väl det eftersom hon för en gångs skull legat kvar lite längre än vanligt i sängen. Så hon fick nog lite brått. :)
Barnen lekte och så sen gick vi ut en sväng men det är inte så mysigt när det är så himla kallt.
Efteråt drack vi lite te, sen åkte jag och Boba hem till pappa.
Idag provade jag på att träna friskis och svettis på friskishuset i Lund. Det var inte alls lika roligt och inspirerande som Powern i lördags var. I lördags blev jag taggad, motiverad, helt slutkörd och tittade inte en enda gång efter vad klockan var. Idag var jag taggad innan men förlorade det nästan, lite halvsvettig (jag tog ut alla rörelser), tyckte väl inte att det var jätte kul och kollade på klockan redan efter en kvart. Jag funderar ju ändå på att ge friskis en chans till.
Idag är det Grey´s anatomy, finaly!

Ha det bäst!

Two to go!

Igår kom min pappa hem från sjukhuset, han har fått inopererat en pacemaker nu :). Så skönt det är att veta att det nu finns något som kontrollerar hans hjärtslag. Så nu är det Bastians operation kvar, den är inte komplicerad alls, och Helens vilken är den mest omfattande. Det ser i alla fall ljusare ut.

Det känns lite ljusare för mig med för tillfället men det behövs så lite för att jag ska känna mig låg. Oftast är det bara en liten stund eller på kvällen sen går det över. Ibland skriver jag bara av mig här och ser alla fina kommentarer så blir jag genast på bättre humör, tack och åter tack för er omtanke. Detta är också anledningen till att jag inte hör av mig till någon och pratar om det eller så för att jag hanterar det här i stället.

Tänkte komma igång med träning nu och Madde när du kommer hem ska jag hänga dig i lasorna! Dessutom ska jag försöka att lägga om min kost. Inte det att jag ska banta eller så men jag måste minska på kolhydraterna. Har i två dagar skrivit upp det jag äter och det är inte mycket eller onyttigt i sig men det är för mycket kolhydrater. Har bara svårt att vet vad jag ska ersätta det med. Vi får se hur det går. 

Vet inte riktigt hur mycket jag har berättat i mina bloggar förut men jag vill i alla fall skryta lite över Boba, han kan sjunga! Om jag lalalalalar lite eller sjunger något brukar det inte ta lång tid innan han aaaaaar och försöker härma mig. Det är super gulligt! Han härmar också ofta en när man säger heeeeej så kommer det ett litet läte från honom efteråt också. Tyvärr är han fortfarande mycket mammig och blir jätte ledsen om jag finns i närheten och han inte får komma till mig. Men det går över säkert fortare än vad jag tror.

Tänkte beröra ett ämne som nog många av er har väntat på att jag skulle göra nämligen: MELODIFESTIVALEN!
Varje lördag i, vad blir det nu 6 veckor?, är det tänkt att detta ska vara lördagssysselsättningen om inte annat är det i alla fall på om man gör något annat. Två har redan varit och vad tycker då Unni om de låtar som varit med?  Jo, jag börjar med en som jag gillade men INGEN annan som jag pratat med gillade: Snälla, snälla, med Caroline af Ugglas. Jag tyckte att låten var bra och den hade ett skönt sound sen har jag lite svårt att helt acceptera hennes röst men den passade ändå ganska bra. Måns är ju en jäkligt duktig entertainer men tyvärr var inte låten jätte stark i alla fall inte första gången. Mina och många andras gamla barndomsminnen och nostalgier väcktes av Lilli och Sussie och låten var faktiskt bra dessutom. Alcazar var också helt okej, Markoolio hade passat bättre på en barnskiva. Detta året liksom förra gillade jag Lasse Lind och tyckte inte att det var en rättvis sista plats för honom. Jag är ju svag för svenskpop. Jag har säkert glömt någon men då kommer de att bli nämnda i framtiden :).

Dagens snigel i ögat får försäkringskassan eller egentligen regeringen som utformat deras regler för hur de behadlar människor som av olika anledningar inte kan jobba. F-n för FK idag alltså..

Ha det bra mina vänsingar!



 

Kanten

Kanten kan betyda många olika saker. Limmet som håller ihop en människa. Det som gör att man inte ger upp olika skaer i livet. Alla måste veta att det inte är någon fara att jag skulle önska mig ur livet. Det är jag alldeles för rädd för plus att jag har sån hemsk dödsångest så det är absolut ingen fara...
Natti

Ja visst gör det ont...

Ja visst gör det ont

Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
och det som stänger.

Ja nog är det svårt när droppar faller.
Skälvande av ängslan tungt de hänger,
klamrar sig vid kvisten, sväller, glider -
tyngden drar dem neråt, hur de klänger.
Svårt att vara oviss, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och bara darra -
svårt att vilja stanna
och vilja falla.

Då, när det är värst och inget hjälper,
Brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit
som skapar världen.

Karin Boye

Min absoluta favorit dikt som på många sätt beskriver hur jag kan känna mig ibland.

Det krävs så lite

för att kasta ut mig över kanten just nu. Jag håller fast så hårt jag bara kan frågan är bara hur länge orkar jag hålla mig kvar?

Överraskning

Det var allt en överraskning att min älskling skrev kommentar till bloggen och det var så fint...
Love you!

Pappa...

... får stanna över natten eftersom hans hjärta slår så långsamt. Det är väl det bästa stället för honom att vara på. Imorgon får vi reda på vad som händer här näst.
Bastian verkade lite bättre nu ikväll och jag hoppas att det fortsätter så. Jag känner sig så maktlös inför sjukdommar det är något jag inte har kontroll över och det är så j-la jobbigt.
Syster får förhoppningvis sitt samtal nu snart och då finns vi där hela familjen... Eller hur Vera?! Känner du att det blir jobbigt och vill prata om det så finns jag här för dig.

Några rader om min familj.
Min syster Helen har jag sett upp till i alla år och hon är så stark och en förebild för att hon klarat allt hon klarat.
Min pappa är så otroligt värdefull för mig, ord räcker inte till...
Min mamma ställer alltid upp för mig och står mig väldigt nära, det är mycket tack vare henne jag är så klok :) som jag är.
Bastian är mitt allt, mitt hjärta, mitt värdefullaste och mina ögon vattnas av lycka bara jag tänker på att jag har äran att vara hans mamma.
Min Anders, min man, visar sidor för mig som han inte visar någon annan och tanken att inte vakna upp med honom bredvid mig skrämmer mig.
Min bror, min enda bror, finns med mig varje dag i mitt hjärta och saknaden är stor.
Mina syskonbarn är helt otroligt fina människor som betyder otroligt mycket och nästa gång kanske det står några fler rader om dem :).

Tack för alla kommentarer och stöd.  Nu vaknade min lille sjukling och klänger på mig så jag får ägna mig åt honom.
Kärlek till alla

SJUKHUS

Idag är vi familjen sjukhus. Har suttit flera timmar på akuten med Bastian, mamma var också med eftersom Anders jobbade. Direkt när mamma kom hem så ringde pappas läkare och meddelade att pappa måste in för att han har låg puls antagligen behöver han en pacemaker. Pallar inte oroa mig för än den ena än den andra.
Bastian har 40 graders feber och vi ska avvakta över helgen för att se om det blir bättre och det hoppas vi på.  Pappa ska in med hjärtat och Helen har cancer i levern.  Allt går att åtgärda och ska åtgärdas och snälla håll era tummar tillsammans med mig för att allt ska bli bra.
Anledningen till att jag var så orolig och åkte in med Bastian var att han trillade och slog huvudet i lördags och de varnade för hängighet och kräkningar och så kräktes han inatt plus att han varit hängig i två dagar nu och jag ringde till VC och de sa ni måste åka in och kolla det. Hoppas att pappa får komma hem ikväll..
Ha det bra

Gaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

Det är inte klokt vad jobbigt, enerverande och oroliga vissa dagar kan vara. Idag har inte varit en jätte bra dag.
Är orolig för Bastian, han har feber och så inte så farligt kanske men fattar inte hur man som föräldrar kan och ska hantera alla orosmoment i sina barns liv. Det är nog bara för att jag vet vad som kan hända eftersom jag har förlorat personer jag älskar.
Ja nu pallar jag inte skriva mer.

Jag hatar...

...att vara förväntansfull. Jag försöker att trycka bort förväntan men det går inte så bra. Tänker på hur bra vissa jobb hade passat mig och då kommer det lite förväntningar kanske ringer de eller mailar om att jag ska komma. Det första jag gör när jag kommer hem nuförtiden är att kolla telefonen om vi har missade samtal sen gå in och kolla mailen. Än så länge har jag inte hört  något då blir jag så klart besviken, jag hoppas ju ändå.

Idag har det varit skola som vanligt på tisdagar. Vi träffade Jenny och Casper för lite lunch på KOK denna tisdagen också :)..
Vi skulle gått promenad i bokskogen också men fick vända tillbaka eftersom det började snöa big time. Så vi gick in en runda på Jägersro Center i stället och satte oss och pratade lite. Jag och Bastian hämtade upp Anders efter jobb, handlade och åkte hem och lagade mat. Idag åt vi Pangasus filé, wokgrönsaker och nudlar i Hoisinsås, den såsen är så himla god alltså. Har ni inte provat så gör det för den är verkligen god tycker vi i alla fall.
Nu sitter vi alla tre och trängs på en soffkudde i vår stora soffa, hrm jag satte mig först, men det är mysigt.

Imorgon ska vi till Helena på Me and I party och jag kan absolut inte handla för mycket, det tillåter inte börsen.

Förresten så trodde och inbillade jag mig att när jag berättade hur glad jag var för kommentarer osv att alla skulle sätta ett litet avtryck men så var det ingen som gjorde det. Om ni vill och vågar får ni gärna göra det.

Hej svej

Kommentarer

Jag blir jätte glad över alla kommentarer det ska ni veta varenda en! Går in och snabb kollar lite då och då bara för att jag vill kolla. För det mesta skriver jag för mig själv och min egen del men jag är också glad och tacksam över att ni vill läsa och kommentera så jag lägger in bilder och texter för att man ska få en liten inblick i vårt liv.

Just nu sitter busen framme vid tv möbeln,  helt sanslöst, vi behöver f-n inga leksaker till honom. Han tycker ju inte att de är så intressanta, det är ju såååå mycket roligare med saker mamma och pappa INTE vill att man ska göra ;). Säger jag ajabaja, neeeeeej eller det är mammas tittar han oftast på mig och skrattar hahaha mamma du är för rolig.
Syrran och Maxen ska komma strax, har bakat en liten äpplekaka.

Ha det så bra! Och tack så mycket...
 

Bastian och Noel

Bastian är född den 13 juni och 18 dagar senare den 1 juli är kompisen Noel född. Vi tog bilder på dem när Noel var ganska ny och vi tog några för ett tag sedan så här stor skillnad är det:









Nu måste  jag gå och nanna....
Natti

Måla måla varje torsdag....

Eller kanske inte... Det är trots allt en del jobb. Är i alla fall klara nu med den delen vi skulle måla vid detta tillfället. Fick så himla ont i händerna och de var svullna, har haft lite problem med det ett tag. Det blev fint, dessutom har vi köpt en ny fin lampa fast vi egentligen inte har råd till det men wtf. Det blir nog mycket bra när alla projekt vi planerar är färdiga.

Igår var vi på Babysim, det gick jätte bra och Anders var med och badade. Bastian njöt när han flöt omkring och han dök, dvs var under vattnet, flera gånger och protesterade inte alls. I omklädningsrummet var det inte alls så mycket folk som det har varit de tidigare gångerna och för en gång skull kunde jag gå ut därifrån med ett lugn i kroppen. Jag kan bli så otroligt stressad och få panik när det är för mycket folk på en mindre yta. Skönt att inte behöva känna så.

Idag var vi och handlade, körde mamman till Lund och målade färdigt, har fortfarande ont i händerna men inte fullt så mycket som igår.

Tomorrow is the big day..... MELODIFESTIVALENs första deltävling, all right. Ser framemot det jätte mycket. Kommer inte riktigt ihåg vem som är med imorgon men nästa lördag är i alla falll Måns Zelmerlöw, han brukar vara jätte duktig och kan svänga på höften, me like! Sanna och Johan kommer hit och joinar, den enda dagen typ då jag tycker att det är helt okej om inte ett måste att ha tvn på när man har middag och mys. 

Annars tycker jag att jag mår lite bättre även om jag får krypa ner i sängen med täcket över huvudet emellanåt. Det är i alla fall på väg på rätt håll. Läste ju igenom gamla bloggar från 2000 och framåt härom dagen och lade märke till att efter varje gång jag skrivit någonting om att jag var ledsen eller inte mådde bra, har jag alltid än idag skrivit någonting i stil med att jag inte ska klaga för att jag har det bra egentligen. Märkligt men jag vet varför, det är för att jag ska vara den starka och inte klaga för jag HAR det mest fundamentala människor som älskar och bryr sig om mig runtomkring. Jag är inte ensam.

Så galet att det är så okej och vanligt med fördommar i Sverige att man tom skickar in en video som bevismaterial där poliser uttalar sig kränkande om invandrare och bråkstakar, utan att tänka över ljudinspelningen. Jag kan förstå att om man möter kriminella varje dag och varje dag bevittnar bråk och dylikt blir trött och less på dem. Men hallå wake up, visste de inte det innan de blev poliser, man ska stoppa, förhindra och klara upp brott men inte dömma brottslingarna, det är det vi har domstolen till. Det stora problemet ligger ju inte i att några poliser sitter och uttrycker sig rasistiskt i en bil utan att detta ändå är en ganska vanlig och generell åsikt och inställning mot invandrare. Det är min bestämda åsikt att brott och kriminalitet inte har något att göra med hur vidare man är svensk eller ej för brott har funnits och finns överallt, det har att göra med klass och underklassen, de underlägsna kommer aldrig att finna sig i att vara där och alltid att vilja hävda sig mot överheten och många gånger visar det sig såhär.  Framtiden ligger i de yngre polisernas händer och jag hoppas att deras fördommar inte alls är lika starka som hos de äldre poliserna. Vi måste inse att alla inte är som klickarna inom grupper, de som ställer till problem utan majoriteten av poliser är inte som de i bussen och majoriteten av ungdommar på Rosengård inte bråkstakar. De flesta vet nog att de flesta poliser inte är rasister men vet de flesta att ungdommar på Rosengård inte är ligister.

Varma hjärtliga hälsningar från en Unni med ONT i händerna.

Blogg

I går gick jag in på en internetsajt där jag inte har varit aktiv medlem på mycket länge. Jag har skrivit blogg där sedan år 2000, har inte alls tänkt på det, jag har faktiskt skrivit blogg och dagbok ganska regelbundet i hela mitt vuxna liv. Tycker att jag då på den tiden skrev mycket fyndigare och roligare. Märkte också att jag nuförtiden har mycket med begränsningar och språkregler när jag skriver. Det beror nog mycket på att jag inte vill verka okunnig, eller något, jag vet faktiskt inte. Då i den gamla bloggen kunde jag lätt skriva haj i stället för hej, vilket jag nog hade varit skeptisk till nu.
Jag tycker att det är väldigt svårt för tillfället att sklija på att skriva med engelska skrivregler och med svenska skrivregler. Är nog faktiskt bättre på de engelska.

Idag har jag och Lille varit på fika hos Stina med alla mammisar och bebisar. Vi åt linsgryta, bullar och till kaffet fick vi glass med varmajordgubbar. Efteråt mötte vi Anders på Optimera  och köpte färg. Yeahhhhhh det är verkligen på tiden! Nu ska den bara upp på väggarna också. Sen var det bakpotatis och mys hos Veronica. Tyvärr har jag blivit totalberoende av ett spel hon har på mobilen så jag snor den och sitter med den tills någon tar den ifrån mig.

Förresten har jag glömt nämna att jag faktiskt gillar Markus Fagervall(osäker på stavning, men ni vet vem jag menar) helt otippat i samband med att han isdansade till KENT och sedan var med i Vakna med the Voice, vilket är ett mycket bra program, speciellt på tvn. Jag gillar även KENT men det visste ni nog redan.

Anders är ledig imorgon för att han ryckte in i fredags och jobbade, det är najs. Så han ska med på babysimmet han ska bada med om han inte är för förkyld.  Sen måste vi måla och städa.

Ska försöka att lägga mig lite tidigare ikväll, har nattramlat som sören de senaste nätterna.

Ha´t bra i spat

  

Jobb jobb

Suck, idag har jag sökt några jobb till. Om inte jag fått jobb innan föräldradagarna tar slut är det katastrof för vår ekonomiska situation. Så jag hoppas på att någon tycker att jag är intressant och vill att jag ska jobba hos dem. Helst av allt vill jag att det inte dröjer allt för länge eftersom jag annars måste ta ett jobb för att jag måste och det kanske inte gynnar mig. Jag har ju trots allt lagt ner nästan 6 år och över 240000 kr på en utbildning, så det vore mycket trevligt att få användning av den.
Annars har jag varit i skolan och Bastian var hos Veronica sen var vi där tills vi träffade en fd skolkamrat och fikade med henne på Konst och Kökken, mumma vad de har god mat! Kökken stavas med danskt ö men det kan inte jag skriva av någon anledning. Sen hämtade jag Anders på stationen, han tog tåget in för att vi skulle handla färg, och vi åkte till Optimera. Men ojoj vi hade båda glömt bort att de stänger sju och vi kom dit prick sju, enerverande. Jag vill måla om i vardagsrummet samt riva en del av väggen, får se om det blir av.  Målningen blir ju av men väggen vet jag inte.
Dessförinnan var jag inom vår gamla granne och hämtade några gamla VHS med inspelade melodifestivaler, de som bor i vår gamla lägenhet öppnade dörren och jag ville kika in men vågade inte, som jag saknar den lägenheten. Mest de stora öppna rummen eller ,som vår gamla granne Magdalena brukar säga, det är inte rum, det är salonger. Jag trivs bra här men det kunde varit större utrymmen. I-lands problem.

Tänkte egentligen djupa mig nu men det är försent och jag sov bara typ fyra timmar i natt måste ta igen det. Vi får ta det en annan gång.
Ha det godis   

Tröttttttttttttttttttttttt

Så trött jag har varit idag alltså. Har somnat varje gånga jag lagt huvet i en vilande position. Nu har jag suttit och sökt jobb i två och en halv timme ändå sökte jag bara tre stycken. Konstigt men i de platsannonser jag har hittat intressanta jobb ser de helst att män eller sökande med invandrarbakgrund söker, kul för dem men tråkigt för mig, eftersom jag är varken eller och verkligen tycker att det verkar intressant. Mamma och Anders stressar mig otroligt mycket speciellt den sistnämnda. Det känns verkligen jätte kul, eller inte alls. Inget jobb= ingen inkomst. Skulle egentligen ha pluggat och duschat idag också vet f-n hur jag ska hinna det imorgon, får väl gå upp med tuppen dvs Anders.

Som sagt har vi varit trötta både jag och Lille och somnat lite till och från. Vi åkte hem till mamma och pappa för att hjälpa dem med datorer och telefoner. Nog mest jag Lille är inte så jätte bra på sånt han är liksom för liten.
Klockan 18 var det dags för innebandy men jag har fortfarande ont i mitt knä så jag var barnvakt istället. Det var ganska mysigt för de är ju så söta alla små.

Annars går det väl lite upp och ner. Har ganska mycket att göra och tänka på förutom allt jobbigt så då trängs det undan vilket är väldigt bra.  Ja och nu sitter jag här och skriver istället för att läsa inför skolan imorgon men detta kräver inte så hög koncentration.

I fredags var jag och Sanna och hälsade på Jennys lille Casper han är så söt så jag var tvungen att lägga upp en bild på det lilla underverket. 

    
Lite bilder i från förfesten i lördags, den första är på festens minsta deltagare.
 

Utekväll

Igår var jag, Emma, Anders och Jimmy hos Nadjas kille Johan på lite förfest. Jag drack vin och någon drink slank ner till och med. Kände mig salongsberusad och lite till under typ hela kvällen men inte mer som tur är.
Vi spelade rockband och det gick väl sådär för min del. Sången går jätte bra med jag är inte bra på manövrera varken trummorna eller gitarrerna. Efter det gick vi till Tages och dansade lite, det är inte alls lika roligt att gå ut längre. Det var skoj att träffa lite folk som man inte träffat på länge och presentera Anders för gamla skolkamrater och så vidare. Det är lite roligt att man via Facebook ändå har lite koll på vad andra gör. Jag vet inte hur många som sa något i stil med: "du har ju fått barn, så söt han är! Har sett honom på Facebook."  Funderar lite fram och tillbaka om hur jag ska göra med det där. Jag vill ju dela med mig foton på min lilla stolthet samtidigt som det inte är så privat. I och för sig besämmer jag ju vilka som är mina vänner därinne och inte. Vi får se hur det blir framöver.

Idag har jag lite Å det är många tankar som florerar, antagligen är det för att jag drack igår. Anders jobbar hela dagen och har innebandy så jag och lille är ensamma. Vill ta mig ut och göra något men det blir liksom inte av. Jag skulle jätte gärna ha någonstans att gå. Till någon där man vet att man alltid är välkommen, det finns inte många sådana ställen för mig. Jag vågar liksom inte fråga vissa. Undrar varför jag känner så. Alla är alltid jätte välkomna hit, jag önskar att man kunde umgås mer på det sättet faktiskt. Bara träffas, myser och umgås, det  känns som det behövs verkligen nu i mörka vintertider.
Det var lite mer så förr, vi träffade några vänner och spelade spel. Det var ett tag sedan nu.
Har en del dödsÅ också nog mest för att jag och mamma hade djupa diskussioner om Henrik (min bror som gått bort) och Helen (min syster som nu har fått cancer i levern). Helen står på en lista för att få en ny lever, någon måste mista sitt liv för att min syster ska ha möjlighet att leva sitt. Får hon ingen lever så får hon heller inte en chans att överleva. Min mamma har inte kunnat sova på hela natten på grund av detta så jag vet varifrån jag fått mina sömnsvårigheter. Jag kommenterade en blogg idag, då reflekterade jag just över det, jag är så in i norden avundsjuk på de som bara kan släppa allt och somna. Bara lägga huvudet på kudden och färdas in i en annan värld och INTE vakna och skrika, INTE vakna och vara rädd, INTE ligga i timmar och åter timmar och bara tänka, INTE ha en obehaglig känsla i magen och tryck över bröstet och vilja sätta på tvn eller något för att på något sätt avleda hjärnan men inte orka röra sig. Anders är en sådan person och jag blir så arg på honom ibland, men det är ju för att jag är fylld av avund.
Det snöar blåser och är kallt annars hade jag gått ut en sväng med vagnen.
Nä, det var inte riktigt rätt tidpunkt för mitt sinnestillstånd att dricka alkohol och bränna lyckoämnena i hjärnan.

Ha det gott

RSS 2.0