Påsk påsk.

Hej hopp.
Vilket strålande väder det är och har varit de senaste dagarna alltså. Nice som attans, för vi har myst jätte mycket ute i solen och grillat och annat sånt kul som man kan göra när det är bra väder.

I torsdags så kom Sofie, Flisan och Madde på lite grillning och vin/öl vi att ute och mös ända tills det hade blivit mörkt. Sen sjöng vi singstar och slutligen tog vi tåget in till Malmö. På tåget träffade vi en lustig tjej, hon såg lite ut som om hon just stigit ur en tecknad film faktiskt, hon sjöng en sång som alla tre (flisan stack hem) haft på huvudet efter det: Kinky kinky kinky kinky kinky kong hela tiden bara de två orden. Svårt att få ut ur huvudet. Vi ville verkligen prova något nytt och inte gå till Etage men surprice det blev det ändå. Det var kul, mycket folk och bra musik emellanåt, men gud vad killar kan verka desperata och sliskiga alltså, kan inte tro det.

I Fredags var vi hemma hos mojjan typ hela dagen och slappade, inte Anders då eftersom han höll på att arbeta med ved, men jag och lillplutt. Sen på kvällen kom ju Max och sov över, det var jätte mysigt. Han är en mycket fin och snäll pojke och han är mycket lätt att ha och göra med. Igår hade vi påskmiddagen här, mamma orkar inte ha något eftersom hon mår dåligt över Helen, det var jätte mysigt att ha alla här. Vi åt god mat, pratade och spelade spel. Saknade att ha syrran där och kivas under speletsgång ;). Vet inte hur det är med henne men Vera, Max och Flisan är där uppe idg så de ringer när de vet mer.

Idag ska vi åka och hälsa på Sanna och Sötis Alfie. Det ska bli mysigt.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Pilla

Tänker på dig och din syster, måste vara jättejobbigt att inte veta.

ha d så mysigt med Alfie :)

kram

2009-04-12 @ 12:56:07
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: cilla_Falsterbo

Ang trädgårdsmöblerna, vi ska byta ut dem, men med de priserna det är på möblerna just nu, så blir det till att vänta på rean. Ska ju till Turkiet i sommar med, och vill inte bränna alla pengarna på trädgårdsmöbler... ;-)



Låter kul med lite grillparty med utgång!!



Håller tummarna för din systers återhämtning!!



kramkram

2009-04-12 @ 20:08:58
URL: http://cillafalsterbo:blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0